HTML

NLMP - Nem lehet más a politika!

Mi így gondoljuk. Nincsen szükség változásra! Nem járatódott le a politikai elit. Nincsen erkölcsi válságban az ország. Mindenki dolgozzon, ahelyett, hogy politizál. nemlehetmas@gmail.com

Friss topikok

  • Vaandor: Én kicsit azért hiányolom az idei kampányból az NLMP álláspontjait. Arnyék nélkül nincs fény. :-D (2010.03.19. 15:12) FELADOM!
  • szinha: Azok a politikusok, akiket megemlítesz, olyan nagyteljesítményű autókkal szennyezik a város levegő... (2009.06.05. 00:41) Ma 1 matrica, holnap 1 öngyilkos merénylő
  • Keer: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/21/11/Vadplakatolas_A_varosarculati_tanacsnok_kiakadt_a_Jobbiko... (2009.05.21. 19:31) Most én kívánhatok!
  • popeye99: Menj és egyél kvarkokat balfasz. :) (2009.05.20. 23:43) "Szerintem nem lehet más a politika."
  • törzsmókus: ti a földnapi biciklis nemfelvonulás topikjain edződtetek. látom, ne is tagadjátok. (2009.04.30. 01:53) Akadályozzátok a gyűjtést!

Linkblog

Nem igaz, hogy nincs kire szavazni

2009.03.25. 19:00 Axeptor

Sokan mondják manapság, hogy nincs választási lehetőség, a politikai elitet le kell váltani. Az ilyen szólamok egyértelműen megtévesztőek, károsak a társadalomra nézve! Miért állíthatja bárki is, hogy nincs lehetőség a változtatásra, miért kell bomlasztani a jól működő rendszert? Mindenki nagyon jól tudja, hogy VAN választási lehetőség, van lehetőség a VÁLTOZÁSra anélkül is, hogy az utcáról mindenféle jöttment hozzá nem értő léhűtő menne be szavazgatni a parlamentbe. A képviselőség nem arról szól, hogy bent ülünk a parlamentben, mosolygunk a kamerába, és nyomkodjuk az igen nem gombokat! Komoly bizottsági munka folyik, szakértelem szükséges a legtöbb területre. Ha most betámolyogna a parlamentbe mindenki akinek csak kedve tartja akkor az olyan lenne, mint hogy ha a gyárban a futószalag mellett hozzá nem értő emberek sora dolgozna csak azért mert kedve tartja! És itt nem kisebb dologról van szó, mint az ország jövőjéről, ezt csak a szakértelemmel rendelkező, tapasztalt politikusokra lehet bízni.

Meg tudom érteni, hogy valakinek nem tetszik a jelenlegi kormány, én is bírálója vagyok, de VAN VÁLASZTÁS, van változtatásra lehetőség. Ott van a Fidesz, arra vár, hogy kormányra jusson. Aki szeretne változást az tőlük megkapja, nem kell mindenféle új dolgot kitalálni, abból sose lett még semmi jó! Aki politizálni akar az menjen el valamelyik nagy kipróbált párthoz, ott tanulja meg a szakmát, és akkor politizálhat!

6 komment

Címkék: fidesz nlmp

A bejegyzés trackback címe:

https://nemlehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr121024843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alfredo 2009.03.25. 21:18:21

Bizony! Még jó, hogy a fideszben (mega többi parlamenti pártban) csupa hozzáértő, szakértő ember ül! Aki pedig nem országgyűlési képviselő az jöttment, hozzánemértő léhűtő. Mintamilyen én is vagyok. (Meg még vagy tízmilliónyian az országban.)

Axeptor · http://nemlehetmas.blog.hu/ 2009.03.26. 00:45:46

@alfredo: Most igazából nem tudom eldönteni, hogy viccelsz-e vagy nem, de ha viccelsz akkor el kéne gondolkodni, hogy vannak olyan dolgok az életben amikből nem lehet poént csinálni. Ez szerintem olyan, ha szerinted nem akkor jól jellemezted magad

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.03.26. 08:50:22

Megint ugyanaz a trükk mint az előzőben. Ott még elment a humor ls a manipuláció határán, ha a hangsúly mindenképpen az utóbbin volt is. Az ismétlése gyomorrándulást idéz elő az olvasóban. A trükk az ismétléstől már ócska trükké vált és csak visszatetszést kelt. Egyetértek Axeptorral, de a posztra magára vonatkoztatva is.

Az esetleges érdeklődők többre mennek, ha a valóságra kíváncsiak a

www.kibulizottorszag.net

tartalmával.

BaKecske 2009.03.26. 10:18:10

"nem kell mindenféle új dolgot kitalálni, abból sose lett még semmi jó!"

Így van, ezt a blogot is kár volt elindítani, semmi jó nem lesz belőle. Főleg hogy parlamenten kívüli, hozzá nem értők írják, szakmailag nullák!

lemonheart 2009.03.26. 15:05:14

hát izé...

meglehetősen skicces a poszt

my 2 cents: ne a pártban tanuljanak. mert ott ugye csak 'politizálni' tanulnak meg

érthetőbben:
1. legyen már szakértő, aki politikai munkára adja a fejét (és lehetőleg az adott területen);
2. és eleve rendelkezzen a politikai munkához alkalmas skillekkel (úgymint írás-olvasás, problémaelemzés, kommunikáció, tárgyalás, érvelés stb.)

megjegyzés a 2. ponthoz: ... mert a pártban/pol. gyakorlatban már ezeknek egy (elég) sajátos alkalmazási módját tanulja meg (hogyan közzünk úgy háttéralkut, hogy kifelé mást kommunikálunk - hogyan kommunikáljunk kifelé harmóniát, miközben a háttérben még véres egyeztetések folynak; hogyan elemezzünk és tervezzünk úgy, hogy közben még plusz 3-4 - pl. párt- és választásstratégiai - szempontra is oda kell figyelnünk stb.)

megjegyzés az 1. ponthoz: ... ezekből következik, hogy a '(csak) politkában nevelkedett' emberekkel legfeljebb ugyanide jutunk (ahol a part szakad). elemi iskolában se multitaskinggal kezdünk, jóember!

... és mindebből következik, hogy a FIDESZt nemigen tudom az érveiddel konform választásnak tekinteni

persze választási lehetőségnek választási lehetőség

alfredo 2009.03.29. 11:45:48

@Axeptor: "...vannak olyan dolgok az életben amikből nem lehet poént csinálni."


Arra a szabadrablásra és az ország iránti érdektelenségre gondolsz, ami az ogy-ben folyik? Nagyjából mindenki részéről. Valóban, az nem vicces.
Azonban azt állítani, hogy a jelenlegi képviselők - és csakis ők! - a hozzáértők az nem vicces, az röhejes!

Mégegy részlet tőled: "Ott van a Fidesz, arra vár, hogy kormányra jusson. Aki szeretne változást az tőlük megkapja, nem kell mindenféle új dolgot kitalálni, abból sose lett még semmi jó!"
Ja. Ezer dolgot lehetne erre válaszolni, de én csak kettő hozok fel:
1. Valamikor a Fidesz is új volt. Tehát - véleménye szerint!!!! - nem lenne semmi jó abból, ha ők jönnének most, hiszen új dolog kitalálásából sose lett még semmi jó...;)
2. Mi a véleményed a tűz használatáról? Valamikor az is teljesen új dolog volt az emberiség számára.
?


:)))
süti beállítások módosítása