HTML

NLMP - Nem lehet más a politika!

Mi így gondoljuk. Nincsen szükség változásra! Nem járatódott le a politikai elit. Nincsen erkölcsi válságban az ország. Mindenki dolgozzon, ahelyett, hogy politizál. nemlehetmas@gmail.com

Friss topikok

  • Vaandor: Én kicsit azért hiányolom az idei kampányból az NLMP álláspontjait. Arnyék nélkül nincs fény. :-D (2010.03.19. 15:12) FELADOM!
  • szinha: Azok a politikusok, akiket megemlítesz, olyan nagyteljesítményű autókkal szennyezik a város levegő... (2009.06.05. 00:41) Ma 1 matrica, holnap 1 öngyilkos merénylő
  • Keer: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/21/11/Vadplakatolas_A_varosarculati_tanacsnok_kiakadt_a_Jobbiko... (2009.05.21. 19:31) Most én kívánhatok!
  • popeye99: Menj és egyél kvarkokat balfasz. :) (2009.05.20. 23:43) "Szerintem nem lehet más a politika."
  • törzsmókus: ti a földnapi biciklis nemfelvonulás topikjain edződtetek. látom, ne is tagadjátok. (2009.04.30. 01:53) Akadályozzátok a gyűjtést!

Linkblog

Nemezeti barkochba

2009.03.26. 16:21 Igazságot!

Jól érzékelhető, hogy előző bejegyzésem( A változtatás kábító "mámora") milyen hatást gyakorolt a politikai elitre. Büszke vagyok rá, hogy az írásom elolvasása után levonták a megfelelő következtetéseket, és újra felelősen politizálnak. Államférfiúi nagyságról tett tanúbizonyságot Veres János, aki írásom elolvasása után nem akarja végkielégítésével terhelni a költségvetést, hanem kész lenne az új kormányért is dolgozni. Remélem a mostani kormánytagok közül lesznek még olyanok, aki a pénzügyminiszterünkhöz hasonlóan nem hagyja, hogy az eddigi munkája lendületét valami populista fellángolás letaglózza. Köszönjük, hogy hajlandó tovább fáradozni egy ilyen népért.

Fenntartásokkal figyeltem, hogy megint a szokásos kapkodással a politika és a sajtó elkezdett nevekkel dobálzóni, mintha egy kora délutáni betelefonálós műsorról lenne szó. Már azon sem lepődtem volna meg, ha még Schiffer Andrást is megjelölte volna valaki.

Persze a józanabb politikusok meg tudják védeni az országot egy előre hozott választásoktól. Hiszen ez pont a mostani gondos jelöltválasztási eljárást tenné tönkre. Az MSZP és az SZDSZ végre minden nap tárgyal a jelöltekről. Üdvözlöm a liberálisok új nyilatkozatát miszerint nem jelent előre hozott választásokat az, hogy Sunányi György nem vállaja el, mert őket csak az érdekelte, hogy lenne-e egy olyan jelölt, akiben (a jelölt akaratától függetlenül) meg tudnának egyezni. Végre megjelent a magyar politikai kultúrában a tárgyaláselőkészítő tárgyalás gyakorlata. Felismerték, hogy itt egy országot kell megmenteni, és akinek az ország sorsa a legfonosabb, azok nem ülnek le ilyenkor olyanokkal tárgyalni, akikről még nem tudják, hogy tudnának-e tárgyalni velük.

 

Szomorú lennék, ha a két 7 letelte előtt már megtalálnák az új miniszterelnököt, hiszen minden korábban meghozott döntés elpazarolt időnek számít. Ezt értem én szakértői kormány alatt. Tulajdonképpen eddig is szakértői kormányzás volt Magyarországon, hiszen profi politikusok irányítottak minket. Sajnálom, hogy ezeket a szempontokat a politikai analfabéta átlagszavazók nem képesek felfogni. Ha most kierőszakolnák az előre hozott választásokat, akkor legalább 4 évig biztosan nem lesz ilyen jó kezekben az ország.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemlehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr431027229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ilovebokroslajos 2009.03.27. 15:51:26

A Facebook rajongói csoport bemutatja:

I Love Bokros Lajos buli!

sztárvendég: Bokros Lajos, a CEU professzora, az MDF EP-listavezetője, akivel Kerék-Bárczy Szabolcs beszélget őszintén a válságról.

Gyere el te is, és beszélgess Lajossal!

Flyer: ftp.torespont.hu/chino/I_love_bokros_party.jpg

Keer 2009.03.27. 23:01:20

Tényleg nem lehet más a politika, olvassátok el az LMP gagyi cikkét és, hogy milyen primitíven reagál a szerző a cikkét ért kritikákra:

lehetmasapolitika.blog.hu/2009/03/23/tovarisi_neokonyec_1

Ezeknek nem adnék hatalmat a kezükbe.

Keer 2009.03.27. 23:03:30

Ja, igen írjátok alá a Haza érdekében (feltéve, ha egyetértetek vele):

www.gopetition.com/online/25836.html
süti beállítások módosítása