HTML

NLMP - Nem lehet más a politika!

Mi így gondoljuk. Nincsen szükség változásra! Nem járatódott le a politikai elit. Nincsen erkölcsi válságban az ország. Mindenki dolgozzon, ahelyett, hogy politizál. nemlehetmas@gmail.com

Friss topikok

  • Vaandor: Én kicsit azért hiányolom az idei kampányból az NLMP álláspontjait. Arnyék nélkül nincs fény. :-D (2010.03.19. 15:12) FELADOM!
  • szinha: Azok a politikusok, akiket megemlítesz, olyan nagyteljesítményű autókkal szennyezik a város levegő... (2009.06.05. 00:41) Ma 1 matrica, holnap 1 öngyilkos merénylő
  • Keer: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/21/11/Vadplakatolas_A_varosarculati_tanacsnok_kiakadt_a_Jobbiko... (2009.05.21. 19:31) Most én kívánhatok!
  • popeye99: Menj és egyél kvarkokat balfasz. :) (2009.05.20. 23:43) "Szerintem nem lehet más a politika."
  • törzsmókus: ti a földnapi biciklis nemfelvonulás topikjain edződtetek. látom, ne is tagadjátok. (2009.04.30. 01:53) Akadályozzátok a gyűjtést!

Linkblog

Nem félek!

2009.03.24. 16:58 Unchangingness

Ez a bejegyzés nem azoknak szól, akik csak azért képesek agyhalottnak nevezni engem, mert nem 100%-ig ugyanazon a véleményen vagyok mint ők. A puszta véleménykülönbözőség elég ahhoz, hogy elmegyógyintézetbe akarják záratni vitapartnerüket. Valahonnan ismerős ez nekem a történelemből. Szerencsére vannak olvasóim között olyanok is, akik részben, vagy egészben egyetértenek velem. Nekik írok most, és ezután is, a többiek kíméljenek!

A támadások ellenére nem hátrálok meg, családomtól, kedvesemtől, és kislányomtól rengeteg támogatást kaptam a mai napon. Ha ők nem lennének, már feladtam volna a legelején, és töröltem volna a blogot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma ebédre egy falat sem ment le a torkomon. A munkahelyemen néztem meg a hozzászólásokat és teljesen ledöbbentem. A kislányomra gondoltam, és arra, hogy neki egy ilyen országban kell felnőnie. Egy olyan világban, ahol nem a kölcsönös megértés, hanem a mocskolódás az úr. Ahol majd az ő naivitását is megpróbálja kihasználni az LMP, és politikai elitünk ellen hergelni őt. A legaljasabbnak azt tartom, amikor valaki úgy csinál, mintha segíteni akarna, de közben a hátadba döfi a kést. Azt mondják meg akarják tisztítani a politikát (tisztogatás?), de valószínűleg csak ugyanerre számíthatnánk tőlük, mint a lépcsőtisztítós akciójuk alkalmával. Belerondítanának a politikába, csak hogy magukat exponálják. Öncélú magamutogató társaság.

 

5 komment

Címkék: nlmp

A bejegyzés trackback címe:

https://nemlehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr561022800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunor76 2009.03.24. 18:51:21

Hmm, rákerestem a kommentekben az "agyhalott" kifejezésre, hogy lássam, valóban LMP-s hozzászólásban található, vagy netalán mégis inkább olyanokéban, akik az LMP-t még a tisztelt blogírónál is jobban utálják. Sajnos egy találatot nem dobott ki a böngészőm, valamit elrontottam? Kérnék szépen néhány konkrét példát, hogy melyek is pontosan a sérelmezett hozzászólások…

Van egy olyan érzésem, hogy ugyanazok mocskolódnak, akik bármelyik tetszés szerinti blogon ugyanezt teszik, mint például az LMP blogjának posztjai alatt is:

lehetmasapolitika.blog.hu/2009/03/22/p1017945
lehetmasapolitika.blog.hu/2009/03/14/p1001789
lehetmasapolitika.blog.hu/2009/03/13/p999900
lehetmasapolitika.blog.hu/2009/03/04/p981959
stb: lehetmasapolitika.blog.hu/

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.03.24. 21:24:42

Azért nevezlek konkrétan én agyhalottnak, mert te magad propagálod ezt a magatartást: ne nyilváníts véleményt, ne kritizálj, ne vitatkozz. Elégedett vagy a jelenlegi helyzettel, mivel képtelen vagy észrevenni a trendeket és következtetni a jövőbeli folyamatokra. Nem zavar, ha sokkal rosszabbul - boldogtalanabbul; itt a társadalom erkölcsiségére is gondolok - élsz, mint amire a technika fejlettsége, az ország helyzete és erőforrásai, a tudásod és a munkád predesztinálna. Nem zavar, hogy kihasználnak, hogy belőled élnek olyanok, akik semmit nem tesznek érted.

IronLowrider 2009.03.24. 21:36:23

www.fallacyfiles.org/emotiona.html
Tisztelt Unchangingness!

Tájékoztatom, hogy Argumentum ad Misericordiam (bűntett, 5-15 év/életfogytiglan) minősített esetét követte el...

Von 2009.03.24. 23:02:38

Von 2009.03.24. 13:38:15
"Sokáig küzdött, tette ami a dolga - és még annál is többet - csak, hogy nekünk jó legyen."

komolyan nem akarlak megbántani, de ezt azért nem gondolhatja senki komolyan
LMP ide vagy oda, de nem tudom milyen szűklátókörűség kell ahhoz, hogy valaki ne lássa, hogy a 7 év kormányzás romba döntötte az országot "csak, hogy nekünk jó legyen."
és itt nem az LMP-t nem a Fityiszt meg senkit nem védek ezzel, ez sajnos egészen egyszerű tény :(

Unchangingness · nemlehetmas.blog.hu 2009.03.24. 13:55:28
@Von: Az tetszik, hogy azok sírnak legjobban, hogy jaj, mennyivel rosszabb nekik, akik épp hogy jobban élnek, és javult az életszínvonaluk az elmúlt években... Szánalmas.

Von 2009.03.24. 14:11:39
@Unchangingness:
most ezt rám mondtad, hogy szánalmas, vagy úgy általánosságban?
mondjuk egyiket sem értem: irreleváns kinek hogy javult vagy romlott az életszínvonala, mivel az, hogy a kormány romba döntött mindent még tény marad
vagy ezt akarod vitatni?
ha igen akkor olvass inkább utána, hogy hogyan alakultak a makromutatóink, hogy hányadikak vagyunk a régióban, hogy mennyi szociális kiadásunk van a fejlettségünkhöz képest, stb, és hogy ne csak gazdasági vonal legyen: hogy milyen mértékben szaporodtak el az erőszakos személy- és vagyon elleni bűncselekmények stb. stb
ezt nem mondhatod komolyan, hogy nem vetted észre, vagy, ha észrevetted, akkor, hogy lényegtelen lenne.
várom a válaszod

Von 2009.03.24. 14:13:28
ja és kimaradt az, hogy ezt akármelyik párt vitte volna véghez, az ugyanúgy "elküldendő" lenne
vagy ha ezért nem, akkor könyörgöm miért? akkor mi az az ok, ami miatt egy kormánynak takarodnia kell?


na most akkor, hogy értsd, ki és hogy viselkedik bevágtam a "beszélgetésünket"
én felvetettem valamit, te megállapítottad, hogy javult az életszínvonalam (honnan is tudod te ezt?) illetve leszánalmasoztál
én erre olyat írtam szerintem, ami az ilyen személyeskedő dolgoktól mentes volt, kértem is, hogy válaszolj, de nem tetted, csak összesen egy "szánalmasozásra" futotta tőled

és most te írod: "Egy olyan világban, ahol nem a kölcsönös megértés, hanem a mocskolódás az úr"

Hát nem te vagy annak az élharcosa, hogy ez ne így legyen.

Szelim 2009.03.25. 05:35:48

Én mondjuk nem neveztem agyhalottnak, csak ellenvéleményt formáltam, mégis írok ide is, lehet nem is túl tetszőt.

Félni nem is kell, de azt a fajta MAGYAR NEMZET-mocskolást is be lehet fejezni, amit ebbe a blogba idehány. Azt mondja: kölcsönös megértés. Ön melyik hozzászólót értette meg? És egyáltalán érti-e ezt a világot?

És igen, amennyiben ön nem döntéshozó politikus, akkor önmaga ellen is beszél, szóval emelje fel a fenekét, és menjen dolgozni, tegyen a hazáért!
Én megyek is, idő van és akad munka bőven.

Jobb napot!
süti beállítások módosítása