HTML

NLMP - Nem lehet más a politika!

Mi így gondoljuk. Nincsen szükség változásra! Nem járatódott le a politikai elit. Nincsen erkölcsi válságban az ország. Mindenki dolgozzon, ahelyett, hogy politizál. nemlehetmas@gmail.com

Friss topikok

  • Vaandor: Én kicsit azért hiányolom az idei kampányból az NLMP álláspontjait. Arnyék nélkül nincs fény. :-D (2010.03.19. 15:12) FELADOM!
  • szinha: Azok a politikusok, akiket megemlítesz, olyan nagyteljesítményű autókkal szennyezik a város levegő... (2009.06.05. 00:41) Ma 1 matrica, holnap 1 öngyilkos merénylő
  • Keer: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/21/11/Vadplakatolas_A_varosarculati_tanacsnok_kiakadt_a_Jobbiko... (2009.05.21. 19:31) Most én kívánhatok!
  • popeye99: Menj és egyél kvarkokat balfasz. :) (2009.05.20. 23:43) "Szerintem nem lehet más a politika."
  • törzsmókus: ti a földnapi biciklis nemfelvonulás topikjain edződtetek. látom, ne is tagadjátok. (2009.04.30. 01:53) Akadályozzátok a gyűjtést!

Linkblog

Vértes András-t miniszterelnöknek!

2009.03.26. 08:52 Unchangingness

A Nem Lehet Más a Politika kiáll Vértes András mellett, aki az üzleti életben már bizonyított.

Az AMWAY nevű cégben Vértesnak sikerült előlépnie smarag fokozatú taggá, ami azt bizonyítja, hogy nagyon jó rábeszélő képessége van, sok emberrel képes elfogadtatni fájó döntéseket is akár. Képes belelkesíteni embereket olyan ügy mellé, amiben sokan beleadnak a közösbe azért, hogy a tehetségesek felemelkedhessenek. Ez a szolidáris Magyarország.

Persze mondhatnánk, hogy rengeteg sötét átlagembert sikerült már rábeszlélnie arra, hogy összekuporgatott szánalmas kis forintjait a meggazdagodás reményében olyan dologra fordítsa, amiből soha többé nem lát pénzt, mivel annyira tehetségtelen, hogy nyílvánvalóan alkalmatlan az üzleti karrierre.  Viszont ezzel szemben vannak tehetséges emberek, akiket szintén Vértes indított el, és beszélt rá, hogy kezdjék el az Amway-t, és ma már dús gazdagok. Ez azt jelenti, hogy Vértes a tehetségeseknek lehetőséget ad, a tehetségteleneket pedig rá tudja venni legalább a kooperációra. Ez az együttműködés a jövő kulcsa, és ezt önmagában nagyon pozitívnak és elégségesnek tartja az NLMP ahhoz, hogy a felmerült jelöltek közül Vértes Andrást támogassa a miniszterelnökségben.

Ma Magyarországon olyan reformokra van szükség, amik leveszik a terhet a nagy cégek és a gazdag üzletemberek válláról, és társadalmi szolidaritásra kényszerítik a kisembert. Mint ahogy Vértes is kiemelte Friderikusz Most egyik adásában: ki kell szűrni a potyautasokat a rendszerből. Azért tart ott Magyarország, ahol, mert nem tanították meg az embereket arra, hogy ha kapni akarnak valamit, akkor azért fizetni kell érte.

Amway-es tapasztalatait kiválóan kamatoztathatná miniszterelnökként is, amiből Magyarország is rengeteget profitálhatna.

"Úgy kb. 10 éve történt. Rózsadomb, magánlakás. Értelmiségi, baráti házaspár hívott. A feleség éppen állás nélkül, a férj számítástechnikus, jó helyen, jó állásban, anyagilag megalapozva. Azt tervezték, hogy Amway-ezni (ez ige lett) fognak. Beléptek. Szervezniük kellett a szponzoruk számára. Ez pedig Vértes András volt. Már akkor is gyakran szerepelt közgazdasági megmondó emberként, ismert volt.

Látszott, hogy rutinos eloadó, rutinos Amway-os. Flipcsárt táblán rajzolt, oldott volt. Kihagsúlyozta, hogy neki nem kenyérre kell ez a pénz. Ez befektetés a gyerekei jövőjébe. Ő nem vár semmit készen az élettől, ő tesz a boldogulásáért. Távlatok vannak. Mérhető gyümölcse van a munkának. És nem szégyelli, mert a munkát nem kell szégyellni." (Egy beszámoló a kepviselofunky.blog.hu -n)

3 komment

Címkék: miniszterelnok nlmp

A bejegyzés trackback címe:

https://nemlehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr991026329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lemonheart 2009.03.26. 15:09:35

approved. az, h magas szintű MLM-es, alapvetően annyit mond, hogy rendelkezik bizonyos képességekkel és gyakorlattal

lásd: kepviselofunky.blog.hu/2009/03/24/az_egesz_vilag_megerett_a_pusztulasra?fullcommentlist=1#c5319849

oké, a közgazdasági/tanácsadói tevékenysége vérciki; magában is diszkvalifikálja. az MLM-es hőbörgésre - mint fölösleges és ostoba boszorkányüldözésre - semmi, de semmi szükség

Unchangingness · http://nemlehetmas.blog.hu 2009.03.26. 15:50:36

Egyetértek. Viszont amit a Képviselő Funky blog csinál, az szerintem eléggé ízléstelen. Én azért is tettem ki azt a levelet, amit oda beküldtek, mert

1. Szerintem ez nem a teljes igazság, amit írnak benne.
2. Ami az iazság lehet ebben a sztoriban, az viszont egyáltalán nem elítélhető.

pusztaibetyárokszövetsége 2009.03.27. 14:05:37

Új politikai blog az éterben:
hirosvaros.blog.hu

Miniszterelnököt ajánlunk mi is!
süti beállítások módosítása